میوه‌ و مایعات کافی در هنگام آلودگی هوا مصرف کنید

میوه‌ و مایعات کافی در هنگام آلودگی هوا مصرف کنید

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز البرز، قاسمی گفت: انتخاب مواد غذایی مناسب در روز‌های آلوده می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب‌های ناشی از آلودگی کمک کند.
وی با بیان اینکه مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه به‌ویژه سبزیجات برگ‌سبز مانند اسفناج سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین C است، توصیه کرد: شهروندان روزانه سهم بیشتری از این مواد در برنامه غذایی خود قرار دهند. همچنین استفاده از میوه‌های حاوی ویتامین C نظیر پرتقال، لیمو و کیوی را در کاهش اثرات آلاینده‌ها مؤثر دانست.
مدیر گروه بهبود تغذیه افزود: استفاده از مغز‌ها و دانه‌ها مانند گردو و بادام و منابع امگا-۳، در کاهش التهاب ریه و بهبود عملکرد تنفسی نقش مهمی دارد.
او همچنین بر مصرف ادویه‌های مفیدی، چون زردچوبه و زنجبیل و نوشیدن مایعات کافی تأکید کرد و گفت این موارد به دفع بهتر مواد مضر از بدن کمک می‌کنند.
وی ادامه داد: استفاده از شیر و لبنیات کم چرب و نوشیدن مایعات کافی در هنگام آلودگی هوا کمک کننده است.
 قاسمی با هشدار نسبت به مصرف غذا‌های چرب، سنگین، فست‌فود‌ها و خوراکی‌های فرآوری‌شده در روز‌های آلوده، اظهار داشت: این نوع غذا‌ها بار التهابی بدن را افزایش داده و می‌توانند اثرات آلودگی را تشدید کنند.
وی در پایان یادآور شد: رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای باید در کنار سایر اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک مناسب و کاهش تردد در هوای آلوده انجام شود تا بیشترین اثر حفاظتی برای سلامت افراد فراهم شود.

منبع خبر: خبرگزاری صدا و سیما

اخبار جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *