کشف و توقیف بیش از ۲ تُن زنجبیل کپک زده در البرز

به گزارش خبرگزاری البرز نیوز، معصومه جودکی گفت: پیرو گزارشات مردمی، بازرسان سلامت محیط استان البرز بیش از دو و نیم تن زنجبیل ناسالم که آثار کپک بر روی آن قابل مشاهده بود را در یکی از سردخانه‌ها کشف کردند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز عنوان کرد: این ماده غذایی غیرقابل مصرف انسانی، توسط بازرسان توقیف و پرونده برای کسب تکلیف به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی بیان کرد: زنجبیل، گیاهی پرمصرف در صنایع غذایی است و کشف بیش از دو هزار کیلوگرم از این گیاه و خارج کردن آن از چرخه مصرف، نشان از اهمیت جایگاه نظارتی دانشگاه بر سلامت شهروندان دارد.

جودکی در پایان اعلام کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ به بازرسان بهداشت گزارش دهند.

اخبار جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *