به گزارش خبرنگار البرز نیوز، حجت الاسلام حسین قبادی صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان البرز برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر گفت: مردم ایران رهایی، آزادی و استقلال را در آینه انقلاب سال ۵۷ میدیدند، به همین دلیل پشت سر امام و مقتدای خود حرکت کردند و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند.
وی مطرح کرد: این مردم بر پایه اعتقادات، دین و مبانی دینی خود و اهداف ترسیم شده توسط امام راحل دست رد بر سینه نظام ۲ هزار و ۵۰۰ ساله شاهنشاهی زدند و انقلاب اسلامی را به سرانجام رساندند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پیشرفتهای قابل توجهی صورت گرفته است، اگرچه بیگانگان نمیخواهند این پیشرفتها و دستاوردها به گوش مردم برسد یا توسط آنها لمس شود.
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با بیان اینکه دشمنان و بیگانگان همواره روی برخی نکات تاریک یا ابهاماتی که ممکن است وجود داشته باشد، دست میگذارند اما واقعیت چیز دیگری است، گفت: در سالهای منتهی به انقلاب، ایران ۳۵ میلیون نفر جمعیت داشت و میزان تولیدات محصولات کشاورزی در این کشور، حدود ۲۶ میلیون تن بود.
ضریب خوداتکایی ایران در محصولات کشاورزی ۷۸ درصد است
قبادی افزود: امروز ایران ۸۳ میلیون نفر جمعیت دارد و حدود ۱۲۹ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید میکند. در حوزه زراعی ۸۴ میلیون تن در ۱۲ و نیم هکتار زمین، در حوزه باغبانی ۲۳ میلیون تن، در حوزه دام و طیور، ۱۵ و نیم میلیون تن و در حوزه شیلات و آبزی پروری یک ملیون تن تولید داریم و ضریب خوداتکایی ایران در محصولات کشاورزی ۷۸ درصد است که قبل از انقلاب کمتر از ۴۰ درصد بود.
وی خاطرنشان کرد: پیش از انقلاب در سال ۱۳۵۶، سطح زیر کشت ما ۱۰ میلیون هکتار با ۲۶ میلیون تن تولید بود اما امروز ۱۴ میلیون هکتار سطح زیر کشت با ۱۲۹ میلیون تن تولید محصول داریم، یعنی اکنون سطح زیر کشت کشور نسبت به قبل از انقلاب ۴۰ درصد افزایش یافته و ۳۵۴ درصد افزایش تولید محصولات کشاورزی در کشور ناشی از ورود علم به این حوزه است.
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز با اشاره به خیز بلند کشور برای رسیدن به امنیت پایدار غذایی اظهار کرد: در آینده، جنگ در دنیا جنگ غذاست و با توجه به شرایطی که در اقصی نقاط عالم قابل مشاهده است، دنیا در آینده با چالشهای عدیده ای مواجه خواهد شد و کشوری موفق است که بتواند غذای مردم خود را تأمین کند و این دست یافتنی است.
ضرورت تبیین پیشرفتها و خودکفایی کشور
قبادی با بیان اینکه ۹۸ درصد بذرهای مورد نیاز جامعه کشاورزی ایران در داخل کشور تولید میشود، بر ضرورت تبیین پیشرفتها، استقلال و خودکفایی کشور در حوزهها و ابعاد مختلف تاکید و اظهار کرد: زیرساختهای کشور اوایل و قبل از انقلاب مناسب نبود و پس از انقلاب هم جنگ بر ایران تحمیل شد و همان زیرساختهای اندک نیز توسط دشمنان از بین رفت و تضعیف شد و آسیب دید.
وی با اشاره به اینکه پیشرفتها و دستاوردهایی که امروز مشاهده میشود، از سال ۱۳۶۸ به بعد حاصل شده است و با بیان اینکه این پیشرفتها با حمایت مردم و هدایتهای رهبری تداوم مییابد و در قله قرار میگیریم، عنوان کرد: کمیته روستایی عشایری ستاد دهه فجر البرز بیش از ۷۵۰ برنامه را برای اجرا در مرکز ۲۹ دهستان و بیش از ۲۵۰ روستا و منطقه عشایری استان پیش بینی کرده است.
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز راهبرد این برنامهها را مردمی سازی جشنهای انقلاب، نهضت خدمت رسانی و پاسخگویی به مردم دانست و خاطرنشان کرد: در این راستا ۵۷ پروژه در حوزه عمرانی در جهاد کشاورزی و حدود ۲۰ پروژه هم در سایر دستگاههای عضو کمیته روستایی عشایر ستاد دهه فجر، مجموعاً ۷۸ پروژه در این ایام کلنگ زنی و افتتاح میشود.
برگزاری مسابقات قرآن جامعه روستایی عشایری
قبادی اعزام گروههای جهادی به مناطق کم برخوردار و خدمت رسانی در حوزههای واکسیناسیون دام و طیور، ویزیت دام و طیور و گندزدایی و پاکسازی محیطهای مربوطه به پرورش یا نگهداری دام و طیور در مناطق روستایی عشایری به ویژه مناطق کم برخوردار را از جمله برنامههای پیش بینی شده برشمرد و افزود: در این ایام ویزیت رایگان جامعه هدف در مناطق کم برخوردار انجام میشود.
وی توزیع اقلام و کالاهای اساسی تنظیم بازاری در اقصی نقاط استان را از دیگر برنامههای پیش بینی شده دانست و بیان کرد: در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و قرآنی نیز برنامههایی تدارک دیده شده که از جمله آنها میتوان به اجرای پویش پیشرفت اشاره کرد که در آن، مردم به ویژه جوانان در مناطق روستایی عشایری پیشرفتهای حاصل شده در منطقه خود بعد از انقلاب را به تصویر می کشند.
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز این پویش را نوعی جهاد تبیین با زبان مردم دانست و ادامه داد: مسابقات قرآن جامعه روستایی عشایری نیز با حضور ۱۱۳ نفر در بخش خواهران و برادران در ۱۱ رشته برگزار میشود. دیدار با خانوادههای معظم شهدا و غبارروبی و عطرافشانی قبور شهدا و برگزاری مسابقات ورزشی به ویژه ورزشهای بومی از دیگر برنامهها هستند.