به گزارش خبرنگار البرز نیوز، سپهر خلجی صبح سه شنبه در نشست با اصحاب رسانه که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، گفت: پیش از قبول مسؤولیت در دولت، افتخار میکنم که خبرنگار بوده و بر جنس کار و مسؤولیت شما و مشکلاتی که با آنها مواجه هستید واقفم. البته این مشکلات برای امروز و دیروز نیستند بلکه جنس کار این حوزه و مشکل ساختاری حوزه رسانه هستند.
وی اصحاب رسانه را بازوهای مشورتی و اتاق فکر دولت در استان دانست و افزود: شما با کمک، مشورت، حمایت و حتی انتقاد خود میتوانید توجه مجموعه استان را به مسألهای جلب کنید تا مسؤولان بتوانند بر آن تمرکز و مشکل را مرتفع کنند. البرز علی رغم دارا بودن جمعیت بالا و ظرفیتهای بسیار، استانی محروم و عقب مانده است.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه این استان هنوز نتوانسته تغییری در ساختار اداری خود ایجاد کند، مطرح کرد: بخشی از مشکلات البرز به دلیل تازه تأسیس بودن استان بوده که البته این کار، درست و ضروری بود و بخش دیگر نیز به دلیل مجاورت با تهران است، لذا معمولاً در چنین شرایطی توجهی که باید به این استان صورت نمیگیرد و حق آن ادا نمیشود.
خلجی با اشاره به فیلترینگ فضای مجازی عنوان کرد: دشمن در بستری نسبت به کلیات نظام و داشتهها و افتخارات ما عملیات میکند که ما در آن حضور نداریم و اینکه بخواهیم دوستان در فضای دیگری عملیات کنند پاسخگو نیست، لذا باید تدبیری در این زمینه اندیشیده شود زیرا خبرنگاران خط مقدم حوزه رسانه هستند و نباید محدودیت بدین معنا برای آنها اعمال شود.
کاهش شاخصهای تورم به ۴۰ درصد
وی در بخش دیگری توضیح داد: دولت در شرایطی در سال ۱۴۰۰ تحویل گرفته شد که طبق آمارهای رسمی روزی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بر اثر ابتلاء به کرونا فوت میکردند، ۴۸۰ هزار میلیارد تومان بدهی روی دست دولت مانده، مدرسه، دانشگاه و کسب و کارها تعطیل و وضع سختی بر کشور حاکم بوده و مشکل عدم تحقق منابع درآمدی و فروش نفت و … هم وجود داشت.
خلجی با اشاره به انجام اقدامات وسیع و اثرگذار در طول این دو سال بیان کرد: شاخصهای آماری در حوزه تورم از حدود ۶۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش یافت و همه چیز به خوبی به سمت جلو پیش میرفت تا اینکه توطئه طراحی شده دشمنان در سال گذشته با هدف جلوگیری از پیشرفت و نیز بهم ریختن سامان اقتصادی علیه کشور آغاز شد که فشارهای سنگینی را تحمیل کرد.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه زمان برد تا دولت بتواند بر اوضاع مسلط شود و فضا ثبات یابد، عنوان کرد: اکنون نیز تمام طراحی و هدف دشمن این است که در حوزه اقتصاد شرایط و تکانههایی را ایجاد کند که فشار اصلی آنها به مردم وارد شود. این فقط حرف ما نیست، بلکه در ائتلافات مقامت غربی نیز به این موضوع اذعان کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: هدف دشمن اقتصاد ایران بوده و بار انبوهی از مشکلات بر دوش دولت است و باید پروژه به پروژه به سمت جلو حرکت و مشکلات حل شود. در این شرایط دشمن هم بیکار نیست و در این صحنه جنگ ادراکی فعال است. این جنگ به مراتب از جنگ نظامی دشوارتر است زیرا افکار عمومی درک صحنه جنگ و نبرد را ندارد.
اجرای قانون رتبه بندی معلمان پس از ۱۵ سال
خلجی ادامه داد: علیرغم تمام سختیها اقدامات بزرگی برای حل مشکلات در این دولت انجام شده که یکی از آنها افزایش فروش نفت از حدود ۴۰۰ هزار بشکه در روز به یک و نیم میلیون بشکه است. نمونه بعدی رتبه بندی معلمان بود که ۱۵ سال از تصویب این قانون میگذشت اما اجرا نشده بود. دولت سیزدهم این امر را محقق کرد اما با موج انتقادات روبرو شد.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه تا قبل از آن کسی سوال نمیکرد که چرا این قانون اجرا نمیشود، اما به محض اجرا انتقاداتی مطرح شد، افزود: در این زمینه بار زیادی به دولت تحمیل شد زیرا قانونگذار تصور میکرد این امر با ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار محقق میشود، در صورتی که اجرای آن بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان هزینه داشت و در نهایت ۳۰ درصد به حقوق معلمان افزوده شد.
وی تصریح کرد: اقدامات انجام شده در این دولت در حد وسع و توان اطلاع رسانی شد اما حجم بالای اقدامات انجام نشده و بر زمین مانده از یک سو و فشار سنگین تحمیل شده به مردم از سوی دشمن در جهت ناامیدسازی مردم و تولید اخبار منفی از سوی دیگر، موجب میشود اخبار امیدبخش ضریب بالایی پیدا نکند که ما باید کمک کنیم تا با اطلاع رسانی درست از این تله دشمن نجات پیدا کنیم.
خلجی با اشاره به یازدهمین پرتاب فضایی ایران اظهار کرد: تعداد کل پرتابهای انجام شده در دولت فعلی بیش از پرتابهای ۱۲ سال گذشته بوده و احیای صنعت فضایی کشور افتخاری برای ماست که در دورهای به سمت محدودسازی آن حرکت و ضربه بزرگی به بخش علمی و فناوری کشور وارد و موجب بی انگیزه شدن جوانان نخبه در این زمینه شد.
ضرورت کمک برای مشارکت حداکثری در انتخابات
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در پاسخ به گلایه یکی از خبرنگاران از عدم توجیه مدیران و ضعف روابط عمومیهای ادارات توضیح داد: این موضوع فقط مربوط به البرز نیست و سایر استانها نیز با آن مواجه هستند که باید این وضعیت بهبود یابد. بیش از توجیه روابط عمومیها، مدیران باید توجیه شوند زیرا در این صورت میتوانند روابط عمومی خود را تقویت کنند.
وی با اشاره به انتخابات پیش رو و با تاکید بر ضرورت کمک برای مشارکت حداکثری در این رویداد سیاسی خاطرنشان کرد: برخی مشکلات موجود که موجب انتقاد مردم شده ناشی از عدم وجود قوانین لازم و بخش دیگر ناشی از وجود قوانین قدیمی است که ضرورت به روزرسانی آنها را بیش از پیش تقویت میکند تا بتوانیم عملکرد بهتری داشته باشیم.