به گزارش خبرگزاری البرز نیوز، احمد افضلی ظهر یکشنبه در دیدار با رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: استان البرز به عنوان قطب علم و فناوری کشور دارای دهها مرکز ملی و بین المللی علمی و پژوهشی است و میتواند در پیوند با حوزه اجرایی به موفقیتهای کم نظیری دست یابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز بر ضرورت بهره مندی از ظرفیتهای علمی پژوهشگاه مواد و انرژی تاکید و مطرح کرد: مسیری که برای توسعه میتوان متصور شد از رهگذر تقویت ظرفیتهای ایدهپردازی و اجرایی میسر میشود.
حمید امیدوار، رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی نیز در این دیدار عنوان کرد: این پژوهشگاه ظرفیت تبدیل شدن به مرجع علمی و پژوهشی کشور و منطقه را در موضوع مواد و انرژی دارد.
وی گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی در دو رشته مهندسی مواد و مهندسی پزشکی در مقطع دکتری و در ۶ گرایش از رشتههای مهندسی مواد، مهندسی پزشکی، مهندسی فناوری نانو، مهندسی انرژیهای تجدید پذیر و فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو جذب و تربیت میکند.
رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی بیان کرد: پژوهشگاه مواد و انرژی دارای چهار پژوهشکده تحت عناوین فناوری نانو و مواد پیشرفته، سرامیک، نیمههادیها و انرژی است که هر یک دارای سه گروه پژوهشی مستقل هستند.
امیدوار با اشاره به اولویتهای راهبردی پژوهشگاه، تجهیزات در پایلوتها و کارگاههای مواد و انرژی افزود: مرکز رشد این پژوهشگاه به منظور حمایت از کسب و کارهای نوپا و نوآور، کارآفرینی و تجاریسازی در حوزه مواد و انرژی در سال ۱۳۹۲ تأسیس شده است.
به گفته وی، این مرکز در حال حاضر با ظرفیت ۳۰ واحد فناور مشتمل بر واحدهای پیشرشد، رشد و شرکتهای دانشبنیان و با محوریت اعضای هیأت علمی، فارغالتحصیلان و دانشجویان پژوهشگاه در راستای تقویت اقتصاد ملی مبتنی بر دانش و فن آوری مشغول فعالیت است.
رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی یادآور شد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته مطالعات ۶ پروژه مهم پژوهشگاه انجام شده است که در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز میتوان همزمان با دهه مبارک فجر عملیات اجرایی آنها را آغاز کرد.