البرز نیوز

البرز نیوز

آخرین اخبار استان البرز و شهر کرج
امروز: ۱۴۰۳/۰۹/۰۳
X

باید دلارسازی را از کودکی به فرزندان‌مان آموزش دهیم/ ضرورت رشد سریع صادراتی البرز

عضو شورای سیاست گذاری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر با بیان اینکه باید واقعیت ها و سرمایه ها در جامعه مورد توجه قرار گیرد، گفت: عضو شورای سیاست گذاری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر عنوان کرد: باید دلارسازی را از کودکی به فرزندان‌مان آموزش داده و الگوی مصرف نیز برای دانشجویان تعریف شود،تا بتوانیم به محصولات و تولیدات ایرانی افتخار کنیم.


به گزارش البرز نیوز از البرز، رحیم بنامولایی در آیین تجلیل از برگزیدگان دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر که با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی استان و اعلام نفرات برگزیده این جشنواره در محل اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، بیان کرد: بر حسب ضرورت از سال ۹۳ بحث تعامل صنعت و دانشگاه در اتاق بازرگانی البرز آغاز شد، چون متاسفانه مهارت پروری یکی از ضعف های نظام آموزشی کشورمان است که باید از طریق ارتباط با صنعت به آن توجه شود.

وی ادامه داد: متاسفانه دانشگاه های دولتی و غیر آن تنها به تولید مدرک می پردازند، حتی توسط دانشگاه علمی- کاربردی نیز ضعف های موجود در این زمینه به خوبی مرتفع نشده است.

عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز با تاکید بر اهمیت تحول در فضای آموزشی دانشگاه های کشور متناسب با میزان تقاضا در جامعه افزود: همانگونه که در جشنواره هایی مانند امیرکبیر در بررسی رساله ها و پایان نامه ها بحث کارفرمامحور بودن مورد توجه قرار داده شده است، در سرفصل های درسی دانشگاه ها نیز این مهم باید تقویت شود و بر اساس آن برخی واحدهای آموزشی تغییر کند.

وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی البرز از دو سال قبل فکر و اندیشه کارفرما و تقاضا محور کردن رساله های دانشگاهی را در پیش گرفت، افزود:پایان نامه های دانشگاهی باید کاربردی شوند نه اینکه رساله های دانشجویی در جلوی در دانشگاه ها خرید و فروش شود.

بنامولایی ادامه داد: ما در بخش های مختلف از جمله صنعت، پزشکی،خدمات و دیگر موارد به ترسیم نقشه راه نیاز داریم، بدین منظور باید شهرک های تحقیقاتی در هر استان ایجاد شود تا با کمک آن نقشه راه ۱۰ ساله را ترسیم کنیم.

عضو شورای سیاست گذاری دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر با بیان اینکه باید واقعیت ها و سرمایه ها در جامعه مورد توجه قرار گیرد، افزود: در کنار آن نیاز است که ضمن شناسایی و عارضه یابی نقصان ها از ایده ها و نظرات دانشگاهیان برای حل آن ها استفاده کنیم.

بنامولایی با بیان اینکه هنر مدیریت در هر کشور آن است که دفن سرمایه(پول و مغز) در داخل همان کشور باشد، افزود: بیشتر کشورهای منطقه که در گذشته همپای ما بودند، با حرکت رو به جلو پیش رفتند و آباد شدند، باید مشکلات موجود میان دانشگاهیان و صنعتگران بررسی شود، قرار است که بر اساس سند ۱۴۰۴ ایران در آن سال به اقتصاد نمونه خاورمیانه تبدیل شود و ۲۵ میلیون گردشگر خارجی در کشورمان حضور یابند.

وی با اشاره به تولید ۸۵ درصد ماکارونی و ۹۰درصد قارچ کشور در استان البرز گفت: حدود ۴۰ درصد صادرات میوه و تره بار ایران از البرز انجام می شود، تولید ۶۰ درصد داروی کشور نیز در این استان است ، این پتانسیل ها یک قدرت اقتصادی برای استان است و باید با مدیریتی منسجم این چرخ دهنده ها به هم متصل شود و به هدف متعالی رشد صادراتی البرز دست یابیم.

 


انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

طراحی و اجرا : کرج وب
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به البرز نیوز است.