البرز نیوز

البرز نیوز

آخرین اخبار استان البرز و شهر کرج
امروز: ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
X

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز: غذاهای چرب عامل افزایش سکته های مغزی و قلبی است

به گزارش خبرآنلاین البرز. دکتر صیادی در آیین آغازین پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم از امروز هفدهم تا ۳۰ آذر ماه ادامه خواهد دارد و تلاش می شود تا در زمینه تغذیه سالم خانواده ها و انتخاب روغن سالم اطلاع رسانی کنیم .

وی ادامه داد: در سبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار می رود ۲۶درصد انرژی روزانه از چربی و روغن تامین شود یعنی حداکثر۴۰ گرم در روز که معادل ۳۶۰ کیلوکالری می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغن های جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکته های قلبی و عروقی را در پی دارد.

وی تاکید کرد: مناسب ترین روغن ها برای پخت و پز روغن کانولا ، روغن مخلوط و روغن زیتون است و بهتر است برای حفظ سلامتی از غذاهای سرخ کرده کمتر استفاده شود.

صیادی گفت: توصیه می شود برسرخ کردن غذا از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود ضمن آنکه خانواده ها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط ، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.

وی افزود: اسید چرب ترانس یکی از اسید های مضر برای سلامتی است و باید روغن هایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند؛ سالانه بیش از ۲۷۸ هزار مرگ در جهان به علت مصرف چربی ترانس که شریان ها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده، رخ می دهد.

۴۶

منبع خبر: https://www.khabaronline.ir/news/1993580/%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%B1%D8%B2-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D8%B1%D8%A8-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C

ارسال دیدگاه

طراحی و اجرا : کرج وب
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به البرز نیوز است.