به گزارش خبرگزاری البرز نیوز، معصومه جودکی گفت: در راستای نظارت و کنترل مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی کارشناسان بهداشت محیط با همکاری ادارات ذیربط حدود دو هزار کیلوگرم آرد تاریخ گذشته را در یک کارگاه تولید نان لواش بسته بندی غیربهداشتی در چهارباغ کشف و ضبط شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بیان کرد: بازرسان این ماده غذایی غیر قابل مصرف انسانی را توقیف و از چرخه مصرف انسانی خارج کردند و کارگاه پلمب و متخلفان به مراجع قضائی معرفی شدند.