رئیس کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز با بیان اینکه صنعت فرش ایران در سالیان اخیر مورد بی مهری واقع شده و بازار تجارت خارجی کشور در این زمینه را کمرنگ کرده است، گفت: اتاق بازرگانی البرز به عنوان متولی بخش خصوصی به دنبال گسترش سطح سرمایه گذاری، رونق تولید فرش دستباف و حمایت از کارآفرینان و گردانندگان مجموعه های کارگاهی است.
به گزارش البرز نیوز از البرز، شادی حاضری در دیدار با مسئول پژوهش و طرح کار اداره کل میراث فرهنگی البرز و دو فعال اقتصادی در زمینه تولید و عرضه فرش دستباف بیان کرد: یکی از مشاغل مهم در میان هنرهای دستی کشور تولید فرش دستباف است و تولیدات ایران در این زمینه در سطح جهان شناخته شده است و سرمایه گذاری و اشتغال در این حرفه نقش مهمی در شکوفایی و رونق اقتصاد داخلی دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه صنعت فرش ایران در سالیان اخیر مورد بی مهری واقع شده و بازار تجارت خارجی کشور در این زمینه را کمرنگ کرده است، گفت: اتاق بازرگانی البرز به عنوان متولی بخش خصوصی در استان به دنبال گسترش سطح سرمایه گذاری در راستای رونق تولید فرش دستباف به ویژه حمایت از کارآفرینان و گردانندگان مجموعه های کارگاهی در این استان است.
رئیس کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز با اشاره به فعالیت یک آموزشگاه و فروشگاه فرش دستباف در شهر هشتگرد که اشتغال زایی مستقیم برای ۲هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد کرده است، گفت: با فعالیت این مجموعه کار بزرگی در زمینه مشاغل خانگی انجام شده است.
وی با تاکید بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان فرش دستباف ایرانی در راستای افزایش صادرات آن افزود: در مجموعه فرش دستباف وحدت البرز در عرصه ای ۲ هزار متری نمونه ای از فرش ایرانی که به فرش آهنین شهرت دارد، تولید و عرضه می شود.
حاضری با بیان اینکه فرش دستباف آهنین از نظر نوع بافت، جنس، سبک بافت، تار و پود و مواد اولیه مصرفی با دیگر نمونه های فرش ایرانی تفاوت دارد،افزود: این نمونه فرش ایرانی از نظر ویژگی و مشخصات از استحکام بالاتری برخوردار است و بافت محکمی دارد.
وی با بیان اینکه نمایشگاه توانمندی های تولیدی و صنعتی اتاق بازرگانی البرز فرصت خوبی برای نمایش و عرضه تولیدات فرش دستباف ایرانی است، گفت: هیات های تجاری خارجی و بازدیدکنندگان از نمایشگاه می توانند فرصت های صادراتی خوبی برای فرش دستباف ایرانی ایجاد کنند، به عنوان نمونه کشورهایی مانند ترکیه، کانادا و انگلستان می توانند مقاصد خوب صادراتی کشورمان در این زمینه باشند.
رئیس کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز با اشاره به فعالیت هایی که از سوی همیاران صنعت در راستای اشتغال زایی اقشار کم بضاعت جامعه به ویژه زنان سرپرست خانوار انجام می شود، عنوان کرد: ظرفیت های اشتغال زایی برای افراد با تحصیلات دیپلم به بالا در زمینه صنایع دستی و مساغل خانگی فراهم است و مقرر شده طی بازدیدی از مجموعه های کارگاهی ایجاد شده توسط همیاران صنعت بتوانیم جمعیت بیشتری در استان را به اشتغال پایدار برسانیم.
انتهای پیام/
طراحی و اجرا :
کرج وب
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به البرز نیوز است.