نائب رئیس اتاق بازرگانی البرز با عنوان اینکه بیکاری قشر تحصیلکرده با مهارت آموزی مرتفع می شود، گفت: در این مجموعه به عنوان پارلمان بخش خصوصی در کنار دانشگاهیان و صنعتگران برای برقراری تعامل بیشتر میان این دو حوزه تلاش خواهیم کرد.
به گزارش البرز نیوز از البرز، یداله مالمیر در آئین تجلیل از برگزیدگان دومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر که با حضور مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی استان و نفرات برگزیده این جشنواره در محل اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهار کرد: با نیم نگاهی به کشورهای توسعه یافته و پیشرفته دنیا می بینیم که یکی از عوامل مهم موفقیت این کشورها ارتباط میان صنعت و دانشگاه است.
وی ادامه داد: در اتاق بازرگانی البرز طی سالیان گذشته موضوع تعامل میان صنعت و دانشگاه پیگیری شده است، اما برای اینکه اقدامات بیشتری برای تعامل میان این دو حوزه صورت گیرد در سال گذشته موضوع برگزاری جشنوارهها در دستور کار قرار گرفت و دور نخست جشنواره ملی امیرکبیر را داشتیم.
نائب رئیس اتاق بازرگانی البرز بیان کرد: امروز یک فرد تحصیل کرده و دانشگاهی زمانی که برای گذراندن دوره کارورزی یا کارآموزی وارد یک واحد صنعتی می شود، متاسفانه اطلاعات چندانی از کار عملی در چرخه تولیدی مربوطه ندارد.
وی ادامه داد: متاسفانه فعالان صنعتی نیز اطلاع کافی از تکنولوژی های روز دنیا و رویدادهای مهم بخش صنعت ندارند و این خلاء باید از طریق توان علمی دانشگاهیان مرتفع شود.
به گفته مالمیر اتاق بازرگانی به عنوان حلقه واسط میان صنعت و دانشگاه ارتباطی اثرگذار میان دو بخش برقرار می کند و این اهداف اتاق از سال گذشته با برگزاری اولین دوره جشنواره ملی امیرکبیر در البرز پایه ریزی شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۰۰ پایان نامه و رساله دانشجویی مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد به دبیرخانه جشنواره ملی امیرکبیر ارسال شد، گفت: امسال این آمار به بیش از ۲۶۰ مورد رسیده و نشان از آن دارد که عوامل برگزاری این جشنواره در جهاد دانشگاهی، بنیاد نخبگان و اتاق بازرگانی البرز با تلاش بسیار به بهترین نحو آن را اجرایی کرده اند.
نائب رئیس اتاق بازرگانی البرز با بیان اینکه در این مجموعه به عنوان پارلمان بخش خصوصی در کنار دانشگاهیان و صنعتگران برای برقراری تعامل بیشتر میان این دو حوزه تلاش خواهیم کرد، افزود: نمی توانیم دست روی دست بگذاریم و منتظر بخش دولتی باشیم،اگر قرار بود که انتظارات در این زمینه توسط دولتی ها انجام شود که تاکنون باید عملیاتی می شد.
وی با اشاره به اینکه در قبال هر یک ساعت تحصیل در دانشگاه، فرد دانشجو باید دو ساعت کار عملی در صنعت را تجربه کند، گفت: با این اقدام در کنار تنظیم موقعیت شغلی برای دانشجویان، هزینه ای که صنعت بابت آموزش به آن پرداخت کرده است مجدد به دل صنعت باز می گردد.
مالمیر با انتقاد از اینکه نباید امروز شاهد حضور نیروی های تحصیل کرده بیکار با تحصیلات عالیه در جامعه باشیم،عنوان کرد: ۸۰درصد ضعف ها در این مورد به عدم آموزش عملی و تخصصی کافی از سوی دانشگاه ها به دانشجویان باز می گردد.
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی در راستای اقدامات تعاملی میان صنعت و دانشگاه به دنبال بسترسازی برای استفاده از رساله ها و پایان نامه های کابردی در بخش های تولیدی و صنعتی استان است، اظهار امیدواری کرد که سال آینده سومین دوره جشنواره ملی امیرکبیر با مشارکت بیشتر دانشگاه ها و مراکز علمی برگزار شود و با فعالیت استان های دیگر در راستای حمایت از این جشنواره ملی شاهد تعامل سازنده تر میان صنعت و دانشگاه باشیم.
انتهای پیام/
طراحی و اجرا :
کرج وب
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به البرز نیوز است.